Visie

De zes kernwaarden:

Samenwerking
Met elkaar kiezen we voor de beste oplossing en het beste resultaat. We denken met elkaar mee, staan open voor elkaars mening en maken afspraken over verantwoordelijkheden. Het gezamenlijke doel is te streven naar optimale beveiliging voor onze klanten.

Klantgericht
De klant staat centraal bij Eagle Security Systems | De Alarmvakman. Wij staan voor korte en duidelijke communicatie naar de klant toe. Transparantie en vertrouwen zijn onze kernwaarden.

Expertise
Met meer dan 20 jaar aan kennis en expertise kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden. Onze expertise ziet u terug in onze innovatieve en resultaatgerichte werkwijze.

Prestatie
Eagle Security Systems | De Alarmvakman gaat tot het uiterste om haar prestaties constant te verbeteren om zodoende de continuïteit op lange termijn te waarborgen.

Kwaliteit
Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit door trainingen en cursussen te geven voor onze medewerkers.

Integriteit
Klanten vertrouwen hun veiligheid aan ons toe en dat vertrouwen mogen we nooit beschamen. Klanten kunnen er op vertrouwen dat wij respect hebben voor anderen, voor andermans mening, gedrag, gevoelens en eigendommen.

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.offerte-aanvraag