Testimonials

Testimonials

 

“Recentelijk hebben wij een Ksenia alarmsysteem gekocht en laten aanleggen door de heer van Ooijen van Eagle Security Systems – de Alarmvakman. Na een zeer deskundig advies aan huis is het alarmsysteem naar volle tevredenheid geïnstalleerd en werkt uitstekend. In het hele traject van advies tot na de installatie hebben we gemerkt dat we keer op keer vlot en uitvoerig antwoord hebben gekregen op onze vragen. Verder heeft de heer van Ooijen op eigen initiatief contact met ons opgenomen om het systeem verder te optimaliseren, geheel naar onze wensen. Naast de aantrekkelijke prijs vinden we het serviceniveau en de deskundigheid erg hoog en zouden de Alarmvakman zeker aanbevelen”.

Fam. H, Groesbeek

 

“Wij zijn zeer tevreden met de goede uitleg, service en professionele aanpak van Ger.”

WVM Bedrijfsartsen, Sittard

 

“Wij zijn zeer tevreden over de professionele en persoonlijke aanpak van van Ooijen Security Systems. Van installatie tot onderhoud van het beveiligingssysteem, alles is tot in de puntjes geregeld.”

Nervus Praktijk voor Chiropractie, Valkenburg a/d Geul

 

“Ger is een bekwame vakman en zeer kundig op het vakgebied van alarmsystemen. Wij hebben Ger uitgedaagd om ons alarmsysteem uit te breiden met een extra beveiligingsoptie. Zijn oplossing was efficiënt, prijstechnisch in orde en de optie werkt perfect. Het systeem met het daarbij behorend onderhoud geeft ons een veilig gevoel.”

Léon, Geleen

 

“Het alarmsysteem van mijn zaak wordt jaarlijks onderhouden door Ger en ik ben erg tevreden over zijn werkzaamheden, uitleg en vriendelijkheid.”

Schoonheidssalon L, Geleen

 

“Ik zei nog tegen mijn vrouw, waarom zijn we meneer van Ooijen niet eerder tegen gekomen? Het onderhouds- en meldkamer abonnement bespaart ons honderden euro’s per jaar. We kunnen nu van dit gespaarde geld 2 weken langer op vakantie, Wie wilt dit nu niet!”

De heer J. Schrijnemakers, Landgraaf

 

“Wij hebben door Ger in onze woning het alarm en camera’s laten installeren. Dit is zeer vakkundig gedaan. Ger heeft goed geluisterd naar onze wensen. We zijn zeer tevreden over de werkwijze snelle en bekwame service. Een aanrader voor iedereen.”

Familie Verboeket, Heerlen

 

“In ons bedrijf hadden wij al alarm en we wilde checken of dat beter kon. Naar aanleiding van een folder hebben wij de afspraak gemaakt met Ger van Ooyen. Na de inspectie op ons bedrijf hebben wij de keuze gekregen uit twee opties met het eerlijke advies om niet alles te vervangen maar de bestaande situatie aan te passen. Dit is het advies van een vakman. Zeker een aanrader om de bestaande situatie te laten checken door Ger van Ooijen”.

Verboeket Hypotheken en Verzekeringen, Hoensbroek

 

“Na een inbraak in mijn garage met aangrenzende hobbyruimte deed ik geen oog meer dicht.. knuppel op de man en constant een oog open.. net een commando.. toen mn wallen groter en dikker werden als die van Horst Tappert werd het tijd voor een oplossing.. deze kwam in de vorm van de Alarmvakman.. hij kwam snel, offereerde snel, monteerde snel en factureerde snel.. mijn type, die Alarmvakman.. nu slaap ik met beide ogen dicht.”

Leon Douven, Bouwburo Zuid, Heerlen

 

“Ger’s deskundigheid en ervaring leidde tot een beveiligingsplan waarbij ieder gezinslid zich happy voelt.”

Jan B, Heerlen