Fisheye bewakingscamera

Fisheye bewakingscamera

Fisheye en panoramische bewakingscamera’s bieden een veel breder gezichtsveld dan vaste camera’s, namelijk tot 360 graden! In tegenstelling tot de vaste camera’s die een beperking hebben tot een specifieke plek of gebied, zoals een kamer, hal, kantoor kast, en de in- en uitgangen, fisheye en panoramische bewakingscamera’s kunnen een veel groter gebied bewaken. Afhankelijk van uw behoefte aan veiligheid, kan een fisheye of panoramische bewakingscamera zijn wat je zoekt, aangezien beide kan bewaking voor grote gebieden zoals winkels, magazijnen, parkeerplaatsen, stadions, musea, concertzalen, en havens.

Fisheye bewakingscamera’s creëren een beeld in de vorm van een cirkel of ovaal, met een 180 graden of 360 graden breed gezichtsveld afhankelijk van de lens cirkel ‘diameter. De curve van de fisheye lens kan in alle richtingen tegelijk kijken, waardoor deze bewakingscamera een praktische keuze is voor de detailhandel, boetieks, transport voertuigen, of op kantoor. Fisheye bewakingscamera’s worden meestal verzonken gemonteerd op een plafond of in een muur (met name in het middelpunt van de locatie) om een groot gebied op te kunnen nemen. Daarnaast kunnen deze fisheye camera’s de beelden splitsen in quadview, 180 Graden view, Singel view en nog veel meer. Kijk eens naar het volgende filmpje en overtuig u zelf van de fisheye camera.

Dit betekent ook dat u bijvoorbeeld maar één camera hoeft te installeren i.p.v. vier of meer, dus geldbesparend en efficiënter.

Neem vrijblijvend met ons op!!!