Cameratoezicht Tarieven

“Video en Servicecentrale”

Wij hebben ervaren dat elke klant zijn eigen wens / behoefte heeft wat betreft veiligheid.
– Een winkelier kan bijvoorbeeld behoefte hebben aan toezicht tijdens openingsuren.
– Een particulier wil misschien graag dat wij toezicht houden tijdens de nachtelijke uren of het kan zijn dat u permanent live cameratoezicht wenst. 

Daarom heeft Eagle Live Cameratoezicht verschillende soorten pakketten ontwikkeld.Eagle-View 16-08

Pakket 1:          Live cameratoezicht van 22.00 tot 06.00 uur.
Pakket 2:         Live cameratoezicht van 08.00 tot 18.00 uur.
Pakket 3:         Live cameratoezicht 24 uur.

Op aanvraag, veelal bij speciale projecten en/of evenementen, kan ook op andere dan de hierboven genoemde tijdsblokken de camerabeelden worden uitgekeken.

 

Eagle Live Cameratoezicht tarieven

Wij waken live over uw bedrijf of woning
Met behulp van bewakingscamera’s wordt er op door u gewenste momenten door ons op afstand continu meegekeken om ervoor te zorgen dat er direct live gereageerd wordt als dit noodzakelijk is volgens een door u aangegeven protocol. De politie kan bijvoorbeeld direct worden ingezet omdat het een geverifieerde melding betreft. Of wij nemen contact op met uw alarmopvolgingsbedrijf, buren enz. Deze dienst kunnen wij voor u verzorgen na een kleine aanpassing aan uw eigen camerasysteem, of wij leveren u een nieuw camerasysteem als u nog geen systeem heeft. Een betere beveiliging kunt u zich niet wensen.

Hoe werkt Live Camerabewaking
Het is voor onze professionele centralisten in de meldkamer mogelijk meerdere camerabeelden te bewaken doordat op elk camerabeeld een licentie draait met de meest geavanceerde analysesoftware die er op dit moment te krijgen is. Deze software ondersteunt onze centralisten met het bewaken van uw eigendommen en het, volgens uw protocol, afhandelen van verdachte situaties. Hierdoor is het mogelijk dat wij u deze live dienst kunnen aanbieden voor betaalbare prijzen.

Wat kost Live Camerabewaking
Met behulp van intelligente software bij de meldkamer, continu live meekijken per camera op aangegeven tijden. Eenmalige kosten voor een VPN-router inclusief programmeren € 395,00. Eenmalige licentiekosten intelligente analyse software inclusief programmeren € 195,00 per camera.
U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Camerabeelden live uitkijken iedere dag van 22:00 – 06:00 uur, € 59,00 per maand per camera.
Camerabeelden live uitkijken van maandag t/m vrijdag van 20:00 – 06:00 uur en in het weekend 24 uur € 79,00 per maand per camera.
Camerabeelden 24 uur per dag uitkijken  € 149,00 per maand per camera.

​Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Interesse in onze aanpak?  phone-support 045-2310100. of boek hier een contact verzoek.

Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.

offerte-aanvraag