Buitendetectie met Eagleview

 

Eagleview  / Videofied is de nieuwe techniek om inbrekers  te detecteren voordat de inbraak nog moet plaats vinden. Beter voorkomen dan genezen is het gezegde. Voorkom dus stress en schade.

Rechtstreekse video voor (van) de inbraak

In geval van inbraakmelding neemt de MotionViewer breedbeeld camera een video van enkele seconden op. Deze video wordt rechtstreeks verzonden naar de meldkamer (alarmcentrale). De inbraakvideo kan life bekeken worden en er kan meteen bepaald worden of er wel of niet sprake is van een bewezen alarm. In geval van inbraak of daadwerkelijk gevaar kan de politie onmiddellijk gewaarschuwd worden. Inbrekers worden de hoogte gesteld dat zij zijn gedetecteerd voordat inbraak nog gepleegd moet worden, hoe ontmoedigend is dat nu???

Interactiviteit

Tegenwoordig is alles interactief en zelfs videobeveiliging ontkomt er niet aan. Dankzij videoApp4all kunnen Eagleview klanten de producten gebruiken op afstand (in-/uitschakelen, foto opvragen…). Uw privéleven wordt nog altijd beschermt dankzij Eagleview, maar is steeds bereikbaarder dankzij deze interactieve optie. Waarom enkel binnen detecteren als we de inbraak kunnen voorkomen.

Overal installeerbaar

De Eagleview systemen kunnen overal geïnstalleerd worden: in winkels, woningen, geïsoleerde plekken, binnen of buiten. De Eagleview producten werken op batterijen, zijn draadloos en kunnen daarom op elke locatie toegepast worden. Vakkundige montage door onze expertiseteam.

In- en uitschakelen

De Eagleview kan in- en uitgeschakeld worden door middel van een code, tag (kaartlezer), Smartphone en afstandsbediening.

Buitendetector met camera

 

 

 

 

 

 

Toepassingen

De Eagleview is eigenlijk overal toepasbaar:
  • Woningen
  • Bedrijven en winkels
  • Leegstaande objecten
  • Magazijnen
  • Buitengebieden bouwterreinen
  • Politie- en overheidsdiensten

Kopen of leasen

U kunt het Eagleview kopen of  leasen, vraag voor meer informatie naar onze adviseurs.